رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند! نتانیاهو از طریق پست شبکه اجتماعی ترامپ مطلع شد حمله گسترده منتفی شده‌است / اسرائیل: از روند تصمیم‌گیری آمریکا در خصوص ایران کنار گذاشته شده‌ایم کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است

قانونگذار ارشد صهیونیست روابط با عربستان در آینده نزدیک را بعید دانست

قانونگذار ارشد صهیونیست روابط با عربستان در آینده نزدیک را بعید دانست رئیس کمیته امور خارجی و دفاع کنست و عضو ارشد حزب لیکود رژیم صهیونیستی در خصوص احتمال عادی‌سازی روابط ریاض-تل‌آویو گفت: فکر می‌کنم خیلی زود است درباره توافقی در دست انجام حرف بزنیم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۳ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 30
کد خبر: ۱۹۷۰۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، یک قانونگذار ارشد صهیونیست یکشنبه (۳۰ ژوئیه، هشتم مرداد) ضمن اشاره به آنچه نقاط اختلاف‌نظر در مذاکرات جاری بین ریاض و میانجیگران آمریکایی خواند، گفت برقراری روابط با عربستان سعودی قریب‌الوقوع به نظر نمی‌رسد.

 

به گزارش رویترز، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا که مشاور امنیت ملی خود را برای گفت‌وگو درباره توافق عادی‌سازی ریاض با تل‌آویو به عربستان سعودی فرستاده و آن را اولویت سیاسی خوانده، جمعه گفت «شاید عادی‌سازی روابط در حال انجام‌ باشد».

 

«یولی ادلشتاین» رئیس کمیته امور خارجی و دفاع کنست و عضو ارشد حزب لیکود «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به رادیو ارتش اسرائیل گفت: فکر می‌کنم خیلی زود است درباره توافقی در دست انجام حرف بزنیم.

 

به نوشته رویترز، او این احتمال که بن‌بست بین کابینه راست افراطی نتانیاهو و اهداف فلسطینیان برای داشتن کشور مستقل مانع اصلی است را نادیده گرفت و مدعی شد بندهایی وجود دارد که بسیار مهم‌تر و مسئله‌سازتر است.

 

وی افزود «بیشتر مباحثه سعودی با آمریکایی‌هاست، نه ما» و در ادامه گفت وقتی درخواست‌های ریاض از واشنگتن مطرح می‌شود، مواردی وجود دارد که بهتر می‌توان با آن‌ها کنار آمد و برخی دیگر کمتر.

 

«تزاچی هانگبی» مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی هم هنگام ورود به جلسه هفتگی کابینه در پاسخ به این پرسش خبرنگاران که آیا پیشرفت در گفت‌وگوهای سعودی وجود خواهد داشت، گفت: امیدوارم.

 

پیش از این خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی درباره سفر اخیر «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید به عربستان سعودی با هدف متقاعدکردن ریاض برای عادی‌سازی با تل‌آویو نوشت: «تاکنون تلاش‌های کاخ‌سفید به موفقیت خاصی منجر نشده‌اند».

 

کاخ سفید در بیانیه‌ای کوتاه درباره این سفر اعلام کرده بود سالیوان پنجشنبه برای گفت‌وگو با ولی‌عهد و دیگر مقامات سعودی وارد جده شد. این گفت‌وگوها طیف گسترده‌ای از موضوعات درباره ابتکاراتی جهت «ترویج چشم‌انداز مشترک صلح‌آمیز برای خاورمیانه‌ای، امن، مرفه و با ثبات» را شامل شده است.

 

سفر سالیوان پس از سفر «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا به عربستان سعودی در ماه گذشته انجام می‌شود که هدف آن سفر هم «ترویج عادی‌سازی بین اسرائیل و عربستان سعودی» بود.

 

«فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه عربستان سعودی در جریان سفر اخیر بلینکن تصریح کرده بود عادی‌سازی با رژیم اشغالگر بدون «پیدا کردن راهی برای صلح با مردم فلسطین»، «مزایای محدودی» خواهد داشت.

 

نیویورک تایمز هم در گزارش اخیر خود خبر داد به‌رغم موانع برای عادی‌سازی روابط رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی، تلاش‌ دولت بایدن در این خصوص ادامه دارد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار